Waar moet je op letten bij het inhuren van een verhuisbedrijf

Waar moet je op letten bij het inhuren van een verhuisbedrijf?

Als je gaat verhuizen wil je natuurlijk dat alles zo snel mogelijk van huis A naar huis B wordt getransporteerd. Daar kan een verhuisbedrijf prima bij helpen. Verhuizen kan erg zwaar en tijdrovend zijn. Ook kun je door zwaar tillen verschillende rug, nek en wervelklachten krijgen. De verhuizers zijn gespecialiseerd in het verplaatsen van lichte en zware voorwerpen. Ze bieden de beste apparatuur zoals een verhuislift, heftruck, ladder en een transportwagen om alle goederen uit de woning zo veilig mogelijk naar de nieuwe woning te brengen. Bij een verhuisbedrijf komt alles heel aan en schade wordt zo veel mogelijk beperkt. Als je kiest om een verhuisbedrijf in te huren, kies dan voor Bravoverhuizingen.nl.

Een verhuisbedrijf voor jouw woning of kantoor

Verhuizen met ervaren verhuizers is de snelste en veiligste manier. Je hebt zelf je handen vrij. Het verhuisbedrijf regelt alles. Als je een verhuizer inhuurt kun je jouw wensen opgeven en een checklist afvinken. Zo kan er een offerte worden opgemaakt zodat je exact weet wat jouw verhuizing gaat kosten. Je neemt alles mee wat door de verhuizers naar de nieuwe woning of bedrijfspand moet worden gebracht. Misschien doe je zelf wel wat kleine spullen. Dit scheelt wat kosten. Aan te raden voor een bovenste etage is om een verhuisbedrijf met verhuislift in te huren. Deze kan zware objecten zoals koelkasten, witgoed, tafels, meubels en kledingkasten in een keer naar boven tillen. Het verhuisbedrijf bedient deze lift zodat hij direct via een raam of deur op een hogere etage uitkomt. Deze liften kunnen tot een bepaald gewicht tillen en kunnen tot wel 9 etages hoog gaan. Bij een verhuisbedrijf kun je dus apparaten erbij huren zoals aanhangwagens, verhuisliften, pomp en steekkarren bijvoorbeeld.

Plaatsen in woning of pand

Sommige verhuisbedrijven komen in de nieuwe woning ook alles weer installeren en op zijn plaats zetten. Denk aan het monteren van meubels, tafels, stoelen en kasten. Ook kan de TV en de internetverbinding worden aangesloten in de nieuwe woning samen met een kookplaat of gasfornuis. Als meubels getild worden gebeurd dit vaak met extra bescherming zodat de hoeken van de inboedel geen krassen op wanden en vloeren veroorzaken tijdens het tillen. Het tillen gebeurd vlot met meerdere krachtige verhuizers. Doordat een professioneel verhuisbedrijf exact weet hoe een verhuizing zonder poespas moet worden aangepakt, zal je snel er weer goed bijzitten met alle spullen die dan ook weer op zijn plaats staan.

Verhuizing plannen

Voor het verhuizen plan je alles wat er moet gebeuren voordat je in de nieuwe woning trekt. Je maakt een lijstje wat allemaal mee moet. Misschien wil je oude dingen laten zitten. Dan kunnen die nieuwe bewoners dit eventueel weer overnemen. Meet alles op of het past in de nieuwe woning. Laat spullen die niet mee kunnen eventueel naar een winkel voor tweedehands spullen brengen, ophalen met het grofvuil of verkoop deze.

Bron: Succes-bouw.nl